Het Bedrijf

Theo Bruinsma, directeur van TBS rvs, welke gevestigd is in Sijbrandaburen Friesland startte in 1990 zijn bedrijf welke hij voerde vanuit een werkplaats aan huis.

Het Bedrijf

In deze periode heette het bedrijf nog TBS Cleanpolish en hield zich veelal bezig met diverse werkzaamheden welke zich voornamelijk richtten op de autobranche en gedeeltelijk op maritiem gebied. U kunt hierbij denken aan RVS custom onderdelen en specials.

In korte tijd kwam er veel vraag naar luxe RVS producten vanuit de maritieme sector. TBS onderscheidde zich hierin door eigenschappen zoals vakmanschap en door snel en klantgericht te handelen, eigenschappen welke in het huidige bedrijf nog steeds leidend zijn. Al snel werd duidelijk dat TBS Cleanpolish niet aan de vraag uit de maritieme sector kon voldoen vanuit zijn huidige werkplaats en zo breidde het bedrijf zich uit naar een nabijgelegen bedrijfspand (de oude zuivelfabriek van Sijbrandaburen). Dit ging gepaard met meer personeel en de naamswissel naar TBS Roestvaststaal industrie.

Tegenwoordig voert TBS nog steeds bedrijf vanuit deze locatie welke inmiddels op meerdere fronten is uitgebreid. Zo kent het bedrijf verschillende interne werkplaatsen om de diverse disciplines efficiënt en professioneel te laten verlopen.

TBS onderscheidt zich in de markt door snel en flexibel te kunnen reageren op klantwensen en is er volledig op ingericht om op locatie te kunnen werken wat de planning altijd ten goede komt.

Door een prima prijs – kwaliteit verhouding en planning gericht te werken, werkt TBS voor veel vooraanstaande jachtbouwers in heel Nederland.

Hoewel de Maritieme sector de core business is voor TBS, heeft het bedrijf inmiddels ook een afdeling welke gespecialiseerd is in custom onderdelen voor o.a. winkel inrichtingen, weg- en waterbouw.

 
Groepsfoto
 

T. Bruinsma
Algemeen Directeur
info@tbs-rvs.eu


J. Bruinsma
Hoofd administratie
joukje@tbs-rvs.eu


R. Bruinsma
Administratie en Marketing
rixt@tbs-rvs.nl


K. Makkinje
Voorman werkplaats
bedrijfsbureau@tbs-rvs.eu


E. Schoneveld
Inkoop en organisatie
info@tbs-rvs.nl

Jachtbouw | Industrie | Specials | Inrichting | Weg- en Waterbouw